2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Extra

Teljesült Rubint Réka álma

Rubint Réka a napokban ünnepelte 42. születésnapját. A kétgyermekes anyukának óriási meglepetésben volt része, miután férje, Schobert Norbi egy piros robogóval lepte meg. 

A csinos fitneszedző közösségi oldalán mesélt arról, hogy alig jutott szóhoz, amikor megkapta vadonatúj járgányát.


„Kislánykorom óta álmodoztam egy piros robogóról. Amikor főiskolás lettem az összeugrált, spórolt kis pénzemből sikerült vennem egy tízéves, piros kis Polskit. Úgy ültem benne, mint a legújabb Ferrariban, mert az enyém volt és mennyi, de mennyi órát kellett végigtornáznom érte. A karantén alatt ezt mondtam Norbinak: »Kicsim! Ha a szülinapomig véget ér a karantén, akkor egy hétig fogom ünnepelni, hogy 42 leszek.« A karantén véget ért, és a szerelmem nem felejtette el, amit mondtam. (…) Ezzel a csodálatos piros kis csodával, 42 szál rózsával és egy isteni cukormentes tortával várt itthon. Annyira, de annyira boldog vagyok! Szeretlek szerelmem! Délután óta a fülemig ér a szám és le-föl motorozok a hegyen” – írta az Instagramon Réka.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.