EUR: 352,72 Ft
CHF: 331,45 Ft
2020. július 06., hétfő
Csaba

Sport

Tovább őrzi 9 pontos előnyét a Fradi

Végre szurkolók előtt játszhattak a labdarúgó NB I-ben. A Ferencváros elkötelezett hívei azonban nem utaztak el a csapattal, mintha megérezték volna, hogy csak 1-1-et játszik a csapat Felcsúton.

Vírusmentes időkben alighanem elkísérték volna a drukkerek a csapatot. Sőt meg is töltötték volna a 3500 férőhelyes stadion lelátóit, de „békeidőben” is legfeljebb 6-700 belépőt kapnak a zöld-fehér szurkolók. A járványügyi helyzet miatt azonban jelenleg csak minden negyedik széket lehet elfoglalni, így a vendégek mindössze kétszázan léphettek volna be. Az összetartó Fradi-tábor tagjai ezért inkább nem éltek a lehetőséggel, ezért csak hatszázan voltak jelen a mérkőzésen.


Felcsút 2020531 Puskás Akadémia FTC NB1 labdarúgás foto:Tumbász Hédi TUM Nemzeti Sport

A Fradinak Szerhij Rebrov irányítása mellett nem sok babér termett, a Puskás Akadémia elleni öt meccséből két-két vereségre és döntetlenre, illetve egy győzelemre futotta. Ezúttal sem javult a győzelmi statisztika, 1-1 lett az eredmény. Pedig már a 17. percben vezetést szereztek Tokmac Nguen révén. Ám a Puskás nem adta fel, igaz, egyenlítő gólja a Fradi csapatkapitánya, Lovrencsics Gergő becsúszása után került a kapuba.

– Sajnos nem tudtuk berúgni a ziccereinket – nyilatkozta az M4 Sportnak Hornyák Zsolt, a felcsútiak mestere.


– Örülök az egy pontnak, mert nehéz meccs volt. Nehéz meccs volt, nyolc napon belül a harmadik, természetes, hogy sokan fáradtak voltak – értékelt a fradi.hu-nak  Szerhij Rebrov. – Minden meccset meg akarok nyerni, de ma ez az egy pont is értékes volt.

Az FTC őrzi kilencpontos előnyét, miután a Fehérvár ikszelt Pakson.

NB I, 26. forduló: Puskás Ak.–FTC 1-1, Honvéd–Debrecen 3-1, Kisvárda–Újpest 1-0, Diósgyőr–Mezőkövesd 1-0, Paks–MOL Fehérvár 0-0, Kaposvár–Zalaegerszeg 0-6

Az élmezőny állása: 1. Ferencváros 60 pont, 2. MOL Fehérvár 51, 3. Mezőkövesd 45.

Kapcsolódó Cikkek