2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Sport

Ecclestone 89 évesen újra apa lett

Már nem csak hatalmas vagyonáért irigylik Bernie Ecclestone-t: a Forma–1 egykori ura 89 évesen újra apa lett. Jó harminc évvel fiatalabb férfiak is kíváncsiak lennének, hogyan, mivel tartja jó erőben magát a hiperaktív Bernie.

Az apai öröm körülményeit némileg árnyalja, hogy az autóscirkusz egykori igazgatójának a – negyedik! – felesége 44 éves. A brazil származású asszonnyal 2009-ben Horvátországban ismerkedett meg az F1 korábbi vezére. Pontosan abban az évben, amikor 24 évnyi házasság után elvált az egykori horvát modelltől, a sudár termetű Slavica Radictól. Fabianát 2012-ben vette feleségül, és a lapok idén áprilisban számoltak be arról, hogy a 2012-ben feleségül vett korábbi munkatársa, a brazil Fabiana Flosi anyai örömök elé néz. 


– Fabiana már jó néhány éve vár arra, hogy gyerekünk szülessen. Mint minden szülőnek, nekünk is csak az az egyetlen kívánságunk, hogy a gyermek egészséges legyen. Boldog vagyok, hogy ha egyszer én örökre elmegyek, lesz neki valaki az életében – nyilatkozta Ecclestone tavasszal, aki egyébként a koronavírus-járvány idején felesége São Paulo közelében fekvő kávéültetvényén töltötte napjait, s csupán a szülés előtti hetekben utaztak Svájcba.

Nos, a hírek szerint a szülés rendben volt, és komplikációmentesen látta meg a napvilágot az Ace nevű kisfiú. Akinél egyébként 65 évvel idősebb féltestvére, az Ecclestone első házasságából született Deborah. Korábbi házasságából két lány,  Tamara (36) és Petra (32) született.


– Képzelhetik, milyen boldog az apám, hiszen öt unokája közül három lány, most pedig fia született – mondta Tamara Ecclestone az örömhírrel kapcsolatban.

Former F1 boss Bernie Ecclestone and his wife Fabiana Flosi walk in the paddock ahead of the Austrian Formula One Grand Prix in Spielberg, central Austria, on July 1, 2018. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)

 

Kapcsolódó Cikkek