2020. július 13., hétfő
Jenő

Belföld

Hajmeresztő! Elvesztett szüzessége miatt találta ki az erőszakot

Kedden számoltunk be arról, hogy egy 15 éves kislány azt állította, hogy Érden egy autóba tuszkolták, majd megerőszakolták. Az esetet a kamasz barátja jelentette be. A rendőrség később egy közleményt adott ki, amiből kiderült, az egész rémtörténet hazugság volt.

Most kiderült, hogy a kislány magát akarta védeni, miután elvesztette a szüzességét.


A Blikknek nyilatkozott a 15 éves tini édesanyja.

– A kislányom románca négy napja kezdődött – mesélte a lány édesanyja. – Ez a fiú ötödikes kora óta ismeri a gyerekemet, egyszerűen odament az iskolai bizonyítványosztáson a kislányomhoz, megcsókolta, aztán onnantól egy pár lettek. És itt véget is ért a nagy szerelem, ugyanis a kislányom vallomása alapján akár börtönbe is csukhatják a srácot.


Az anyuka elmondta azt is, hogy hétfőn az osztályfőnöke riasztotta őt, mert a kislánya nem érkezett meg az üzletbe, ahol a nyári gyakorlatát tölti. Az édesanya a férjével tűvé tette a környéket, de sehol nem találták a gyermeküket. Délután végül az udvarló telefonált az anyának, hogy egy árokban talált rá a lányukra, akit ismeretlenek megerőszakoltak.

A szülők amikor rátaláltak a gyerekre, maga elé meredve ült, arcán, könyökén horzsolások voltak, a nadrágja elszakadt. Egyetlen kérdésre sem tudott válaszolni, de később elmondta, hogy hátulról elkapták, egy kocsiba tuszkolták, majd egy raktárépületbe vitték, ahol kést szorítottak a nyakához, többször el is ájult – ismerteti a Blikk.

– Legszívesebben ordítottam volna, széttépni azt az embert, aki ezt tette a kislányommal – tette hozzá az édesapa, ám a történet újabb fordulatot vett. Amikor a nyomozók is meghallgatták a fiatalokat, kiderült, szó sem volt rablásról, a kislány a fiúnál töltötte a napot, ahol egymáséi lettek. A tinilány utána még palacsintát is sütött a szerelmének, amit jóízűen megettek, majd többször is szerelmeskedtek. Ezután kitaláltak egy rémmesét, amivel felhívták a rendőrséget.

– A nyomozók most arra keresik a választ, történt-e erőszak – vette vissza a szót a lány édesanyja, majd hozzátette: a fiú szerint közös beleegyezéssel történt a szeretkezés, de a lányunk az első alkalommal nem akarta, tiltakozott, de hiába.

Kapcsolódó Cikkek