EUR: 345,75 Ft
CHF: 321,49 Ft
2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Extra

Nanushkában ünnepelt Ivanka Trump

Ismét a tengerentúlon tarolt Nanushka. A magyar divattervező, Sándor Szandra ruháját ezúttal Donald Trump amerikai elnök lánya, Ivanka Trump viselte, méghozzá a július 4-ei ünnepségen.

Július 4-e kiemelten fontos dátum az Amerikai Egyesült Államokban, ekkor ünneplik ugyanis a függetlenségi nyilatkozat 1776-os kihirdetését. Az ünnepi hétvégéről Donald Trump lánya, Ivanka Trump is megosztott egy családi fotót, amelyen a szemfülesek rögtön kiszúrhatják a magyar divattervező, Sándor Szandra westernihletésű, „Parx” fantázianevű midiruháját.


Fotó: Instagram

Nem az amerikai elnök lánya volt az első, aki Nanushka mellett tette le a voksát. Korábban már egy tucat világhírű színésznő, énekesnő és modell választotta Sándor Szandra kreációit, melyek az egyszerű, letisztult mégis különleges vonalat képviselik. Uma Thurman, Dua Lipa, Emily Ratajkowski, Jennifer Lawrence, Katy Perry, Hailey Bieber és Kristen Bell is imádja ezt a stílust, és úgy tűnik, hogy egyre több sztár kíváncsi, milyen érzés a magyar márka ruháit felvenni.

Világhírű a magyar divat

Magyarország az elmúlt években egyértelműen felkerült a világ divattérképére. Sándor Szandra sikereiben óriási szerepe van a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelőnek, amely hatalmas lehetőséget látott a márkában, ezért az általuk kezelt Exim Növekedési Alap 2016 végén úgy döntött, hogy befektet a Nanushkába. A divatcég ezzel óriási löketet kapott, a Financial Times leggyorsabban növekvő európai vállalatok ezres listáján is az előkelő 406. helyet szerezte meg.

Sándor Szandra a Nanushka megálmodója Fotó: Cser Dániel

Kapcsolódó Cikkek