EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Váratlan! Détár Enikőt elhagyta 25 évvel fiatalabb partnere

Alig valamivel több, mint egy hónappal ezelőtt számoltunk be a hírről, hogy a színésznő  25 évvel fiatalabb férfival kerül intim kapcsolatba az egyik darabban.

A Spirit Színház jelentette be, hogy terveik szerint hamarosan indulnak az előadásaik. A szabadulás napja című előadás is Détár Enikő és Sándor Péter játszotta volna a főszerepet.

Új szerető után kell nézni Détár Enikőnek, legalább is a színpadon – írja a Bors. A 31 éves Sándor Péter a napokban adta vissza a szerepeit, sőt maga írta ki, hogy mostantól a színház egyetlen előadásában sem lesz látható.

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.