EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett
 | 

Médiaajánló

A Lokál lapcsaládba ingyenes lapportfóliónk két csoportja tartozik

  • az aktívabb célcsoportnak szóló, informatív, közéleti napilapunk, a Lokál 300 budapesti terjesztési ponton, 150 ezer példányban érhető el,
  • hétvégi, magazinos, szórakoztató változata a Lokál Extra 1 160 ezer példányban kerül az olvasóink postaládáiba, a legszélesebb tömegekhez eljutva.

Médiaajánló

PDF-download Lokál Extra hetilap

PDF-download Lokál napilap

PDF-download Lokal.hu


Lokál napilap

A Lokál c. napilapunkat Budapesten reggel 6 és 10 óra között, 150 ezer példányban juttatjuk el a tömegközlekedési eszközökön utazók számára.

Terjesztési tematikánk egyik alapvető eszközét jelentik a tömegközlekedési útvonalak állomásain vagy azok közelében működő terjesztési pontjaink. Ide tartoznak a BKK metró-, villamos- és HÉV-megállók, valamint a MÁV és VOLÁN pályaudvarok, továbbá azok környékei.

Lokál Extra hetilap

Igényes, informáló és szórakoztató magazinunk, a Lokál Extra hetilap 2015. májusában indult útjára Budapesten 18 kerületi mutációban. Az időközben egyre ismertebbé és népszerűbbé váló hetilapunk 2016. októberétől már 24 vidéki városban is megjelenik. A hétről hétre friss hírekkel és érdekes cikkekkel megjelenő magazint professzionális terjesztőhálózat juttatja el minden héten olvasóinkhoz, országosan 1 160 ezer példányban. A legtöbb olvasó otthonába kapja az újságot, de 33 kiemelt Relay és Immedio üzletben is elérhető. A kiemelkedően magas példányszám és a gondos terjesztés rendkívül hatékony kommunikációt tesz lehetővé a potenciális vásárlók felé.

lokal.hu

Az internet és az okostelefonok világában ma már a nyomtatott verzió mellett bárhol és bármikor hozzáférhetünk a legfrissebb hírekhez, ezért nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a Lokál olvasóit a legmodernebb, digitális eszközökön is kiszolgáljuk.

A lokal.hu folyamatosan frissülő online hírportál, ahol az újság teljes tartalma olvasható, cikkei, fotói és videói pedig a közösségi média felületein is megjelennek.

Minden korosztályt megszólít, egyaránt szeretik a fiatalok és az idősek, mert mindenki megtalálja benne a számára fontos témákat: belföldi és külföldi hírek, aktuális közügyek, érdekes interjúk, bulvár, divat, életmód, utazás, sport, autók, lakberendezés, oktatás, receptek, könyv- és filmajánlók…

A megszokott online tartalmak mellett a lokal.hu-n azonban nemcsak országos érdeklődésre számot tartó témákat dolgozunk fel: olvasóink a közvetlen közelükből származó hírekről, eseményekről és programokról is folyamatosan értesülhetnek, elég csak egy kattintás az adott kerületre!

Olvasóink számára így mindig és mindenhol Helyben vagyunk!