Lokál » Programok

Programok

- tól - ig

 

Szolgáltatók


Verslábak/Falka

A Varidance Társulat két önálló produkcióját láthatják az érdeklődők március 23-án az Erzsébetligeti Színházban. Az újszerű, izgalmas, Verslábak című darabban a zene, a tánc és a vers találkozik, a különböző művészeti ágak közötti átjárhatóság kiteljesítik, erősítik és formálják egymást és önmagukat.

Börzék hétvégéje

Március utolsó előtti hétvégéjén két börze is várja a család minden tagját a KMO-ban. Szombaton, 23-án 8 és 14 óra között a különböző korok hadtörténeti érdekességeivel találkozhatnak a látogatók a Katonai régiséggyűjtő találkozón és börzén, ahol elkötelezett gyűjtők mutatják be kincseiket, érdekes és értékes gyűjteményüket.

Losonczi Béla kiállítása

Március 27-ig tekinthetik meg az érdeklődők Losonczi Béla festőművész kiállítását a Csokonai Művelődési Ház (XV. kerület, Eötvös u. 64–66.) Palota Galériájában. A Marosvásárhelyen született művész tíz évvel ezelőtt stroke-ot kapott, mégis képes volt újrakezdeni. Addig jobb kezes Losonczi megtanult bal kézzel festeni, így fogott ismét az alkotásba.

Vetítsünk!

Kiállítással ünnepli 65. születésnapját a ma már kft.-ként működő Magyar Diafilmgyártó Vállalat. A március 14-én 18 órakor az Eötvös10 Pincegalériájában nyíló tárlat betekintést nyújt a diavetítés és a technika történetébe, a nagyipari gyártás kezdeteibe, és végigkíséri a mesediafilmek kiadásának múltját és jelenét.

Lendületbe hozzuk!

Ingyenes sportolási lehetőség várja a kerület felnőtt lakosait április 30-ig a Lendületbe hozzuk! nevű program keretében. A Kastélydombi uszoda, a Park uszoda, a Bókay-kert, a Park Aerobik Center és a Pestszentimrei Sportkastély sokszínű kínálatában felnőtt úszásoktatás, nordic walking, felnőtt síoktatás, kondicionáló torna, zumba, futópont, jóga és önvédelmi edzések szerepelnek.

Az inkák aranya

Az Andok vidékét egykoron uraló képek különleges kincseit mutatja be interaktív formában a Komplexben március 13-án nyíló Az inkák aranya című kiállítás. A tárlat több mint száz tárgyat, köztük ékszereket, maszkokat, vallási és kultikus tárgyakat, hatalmi jelképeket vonultat fel Peruból.
22 program